produkter · 05 mars 2020
Nu har vi adderat några exklusiva och unika blomrosetter i sortimentet. Varje rosett finns bara i ett exemplar. Blomrosetter >>

produkter · 02 mars 2020
Nu introducerar vi ovala huvuden i sortimentet. Till att börja med finns det nu sex olika designmodeller att välja mellan. Vi kommer även inom kort att komma med några modeller under Lagerrosetterna också. Centerbrickan består av två brickor, en oval bakom en rund. Du hittar alla sex modeller under Egen design.

produkter · 07 januari 2020
För er som beställer i lite större mängd har vi tagit fram "Klubbrosetter". Samma princip som för Designrosetterna när du väljer färger, band- och centertryck etc. MEN du beställer dessa Klubbrosetter i paket om 10 st som har samma färgkombinationer, band- och centertryck etc. Du får då ett bättre styckpris jämfört med Designrosetterna. Nu utökar vi sortimentet av Klubbrosetter med 7 st efterfrågade modeller. Klubbrosetter >>

produkter · 12 augusti 2019
Ny spännande Designrosett där vi inkluderar ett band med rutmönster, guldfärgat, i huvudet. Den finns i ett begränsat antal färgkombinationer men sen kan du som vanligt välja center- och bandtryck som vanligt.

produkter · 04 augusti 2019
Ni har vi kompletterat våra MINI-rosetter med Candy-bandet. Ett spännande band i flera olika färger. Du hittar dom under LAGERROSETTER och resp. kategori.

produkter · 28 juli 2019
Nu har vi adderat ytterligare två modeller, ST6 och ST7, och totalt 7 olika bandtryck till våra Lagerrosetter i kategorin Häst.

produkter · 23 juli 2019
Nu har vi adderat en ny färg till våra standardband. "Steel" (46) heter den och kan närmast beskrivas som en färg I antiksilvernyans med en svah hint av lavendel-lila, otroligt vacker. I vår Färgkarta hittar du den mellan Silvermynt och Granit.

produkter · 16 juli 2019
En ny modell, ST5, med två olika bandtryck finns nu färdiga att beställa som Lagerrosett. Välj mellan "Pay N Jump" och "Pay N Ride". Det finns att välja mellan fyra olika färgkombinationer för resp. bandtryck.

produkter · 15 juli 2019
Nu har vi adderat en ny modell för Viltspår med möjlighet att välja två olika bandtryck samt 44 olika standard färger. Bandtrycken är GK Anlagsprov vilspår och GK Viltspår.

produkter · 28 juni 2019
Nu har vi uttökat våra Legerrosetter med en modell som har bandtrycket "CERTIFIKAT". Den finns i 14 olika färgkombinationer och med 3 olika centertryck; Kanin, Tass, Stjärna.

Visa mer