produkter · 12 augusti 2019
Ny spännande Designrosett där vi inkluderar ett band med rutmönster, guldfärgat, i huvudet. Den finns i ett begränsat antal färgkombinationer men sen kan du som vanligt välja center- och bandtryck som vanligt.

produkter · 04 augusti 2019
Ni har vi kompletterat våra MINI-rosetter med Candy-bandet. Ett spännande band i flera olika färger. Du hittar dom under LAGERROSETTER och resp. kategori.

produkter · 28 juli 2019
Nu har vi adderat ytterligare två modeller, ST6 och ST7, och totalt 7 olika bandtryck till våra Lagerrosetter i kategorin Häst.

produkter · 23 juli 2019
Nu har vi adderat en ny färg till våra standardband. "Steel" (46) heter den och kan närmast beskrivas som en färg I antiksilvernyans med en svah hint av lavendel-lila, otroligt vacker. I vår Färgkarta hittar du den mellan Silvermynt och Granit.

produkter · 16 juli 2019
En ny modell, ST5, med två olika bandtryck finns nu färdiga att beställa som Lagerrosett. Välj mellan "Pay N Jump" och "Pay N Ride". Det finns att välja mellan fyra olika färgkombinationer för resp. bandtryck.

produkter · 15 juli 2019
Nu har vi adderat en ny modell för Viltspår med möjlighet att välja två olika bandtryck samt 44 olika standard färger. Bandtrycken är GK Anlagsprov vilspår och GK Viltspår.

produkter · 28 juni 2019
Nu har vi uttökat våra Legerrosetter med en modell som har bandtrycket "CERTIFIKAT". Den finns i 14 olika färgkombinationer och med 3 olika centertryck; Kanin, Tass, Stjärna.

produkter · 06 juni 2019
Vi kompletterar nu vår STD (standard) modell under Lagerrosetter med fem nya tryck och färgkombinationer. Klicka på bilderna för att komma till respektive rosett i webbutiken.

produkter · 30 maj 2019
Ni har efterfrågat möjligheten att välja center- och bandtryck på våra populära Lagerrosetter STD. Nu är det möjligt då vi adderat en ny Designrosett 1958. Du kan nu fritt välja center- och bandtryck. Välj mellan hela 16 olika färgkombinationer.

produkter · 30 maj 2019
Färgen GUL METALLIC har utgått från våra specialband då leverantören slutat tillverka dessa.

Visa mer