webb

webb · 06 augusti 2018
Vi har nu fullbokat för leverans fram t.o.m vecka 36. Du kan fortfarande lägga din order men vi har just nu mycket att göra och din leverans kan i dagsläget inte ske förrän tidigast vecka 37.
webb · 25 maj 2018
Den 25 maj ersätts den svenska personuppgiftslagen (PUL) med EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR), Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter och därför vill vi informera dig om att vi nu uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med GDPR. I den beskriver vi bland annat vilka personuppgifter vi hanterar, varför vi hanterar dem och på vilka lagliga grunder hanteringen sker på.
webb · 01 maj 2018
Nu har vi skapat en ny kategori under "Utförsäljning". Speciellt för våra norska kunder har vi adderat "NORGE" med rosetter som har norsk text.

webb · 10 mars 2018
Nu tar vi bort Excel-formuläret för att välja motiv på centerbrickan. Du beskriver bara i fältet "Meddelande till 1st Rosette" i Kundvagnen vilket motiv du önskar. Kom ihåg att välja till kliché om du vill ha egen logga men inte beställt från oss tidigare.

webb · 22 februari 2018
Vi har nu skapat ett nytt formulär som du beskriver din design av modellerna i kategorin "Egen design". Borta är Excel-formuläret och ersatt av ett webb-formulär som bör passa alla typer av webbläsare.